2010-06-21 11:21:23• hírek • (X)

Válasszon az Anvelopenet minőségi termékeiből!

Az Anvelopenet.ro Szatmárnémeti első autós webáruháza a nyári szezonban is jobbnál jobb ajánlatokkal várja az érdeklődőket.

Az Anvelopenet.ro webáruházban igényes és kevésbé igényes vásárlók egyaránt megtalálják a kívánt terméket, mivel az áruház megoldást nyújt a minőségi termékek előnyös áron való beszerzésére.  Minőség és árviszony szempontjából idén nyáron is vezető szerepet kapnak a Dunlop gumiabroncsok. A Dunlop gumigyártó cég kiváló minőségnek örvend a kis-és nagy teljesítményű városi autók, tehergépjárműk és terepjárók tulajdonosai körében. A legmagasabb minőséget az is kihangsúlyozza, hogy termékeit szinte az összes neves autógyár előszeretettel kínálja gyári felszereltségként.

A Dunlop cég fő célja a legmagasabb minőségű abroncsok tervezése, és gyártása volt, éppen ezért nem meglepő, hogy már száz éve a versenypályákon is jelen van. A Dunlop SP Sport 01 a tavalyi év legkeresettebb személy autó abroncsa volt, mert elérhető áron szerezhették be a minőségi termékeket.


Minőség elérhető áron
Minőség elérhető áron


A Dunlop SP Sport 01 aszimmetrikus futófelületének köszönhetően szinte bármilyen helyzetben megfelelően reagál. Az aszimmetrikus három felületű mintázat remek úttartást és kitűnő stabilitást biztosít, valamint a HPBD (Hydro Paddle Blokk Design), vízelvezető mintázat kiemelkedően magas aquaplaning ellenállást kölcsönöz a guminak. A már említett jellemzők mellett fontos a Dunlop SP Sport 01 másik két tulajdonsága is, vagyis az alacsony zajszint és az optimalizált kopás. A Dunlop SP Sport 01 abroncsokat az évek során számos tesztnek vetették alá. Többek között az ADAC német motorklub tesztjén is az ajánlott minőséget nyerte el. A teszten előtérbe került  legfontosabb erősségei a száraz úton való haladás és az alacsony gördülési ellenállás.

Az Anvelopenet.ro webáruházban a Dunlop SP Sport 01 személy autó abroncs szinte minden méretben megtalálható, és beszerezhetik elérhető áron. A nagy sikerre való tekintettel a webáruház tavasszal indult ajánlata még mindig aktuális: minden kedves vásárló, aki bármilyen típusú gumiabroncsból négy darabot megvásárol az egy 250 lej értékű Car Cover típusú külső autóhuzatot kap ajándékba.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: